KariNikander Maailma muuttuu

Kapitalismi

Se on aivan sama mitä demokratiakiihkoilijat ja kansanvaltaistolaiset täällä kirjoittaa, kapitalismi edellä tulevaisuuteen mennään, ja sitä ei horjuta mikään!

Sama kaiku on askelten joka maassa, Kiinassa ja kaikkialla. Pohjois-Koreasta en tiedä!

Otetaan nyt vaikka Nalle Wahlroos. Ajan hengen mukaisesti kaikkien pitää vähintään paheksua hänen tekemisiään, vasemmiston vihata kuin ruttoa. Veikkaisin, että tämän vuosituhannen puolella hän on generoinut rahaa Suomen valtiolle enemmän kuin kaikki vasemmistoliiton ja vihreiden äänestäjät yhteensä. On itse asiassa tutkimuksen paikka, pääseekö edellä mainittu ryhmä edes plussalle.

Lin, Paavon, Villen ja Antin juna meni jo, 50 vuotta sitten. Ay-liike Suomessa rimpuilee vastaan samalla kun käärii verovapaita tuottoja sieltä ja täältä. Mitä se sitten on, vai kapitalismia. Ja koko homma kaksinaismoralismia!

Saahan sitä haikailla ja nillittää, mutta tervetuloa tähän maailmaan kaikki maailman työläiset! Money talks ja koitetaan äänestää valtioiden johtoon ihmisiä, jotka ohjaavat maita ja mantuja viisaasti kohti leppoisia aikoja. Sellaisia, missä hyvää levitetään kaikille ja rikkaat iloisesti jakavat mannaa yhteiskuntarauhan nimissä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Ihan ei päässyt mukaan?

"Se on aivan sama mitä demokratiakiihkoilijat ja kansanvaltaistolaiset täällä kirjoittaa, kapitalismi edelle tulevaisuuteen mennään, ja sitä ei horjuta mikään!"

Ja sitten heti perään: " Money talks ja koitetaan äänestää valtioiden johtoon ihmisiä, jotka ohjaavat maita ja mantuja viisaasti kohti leppoisia aikoja. Sellaisia, missä hyvää levitetään kaikille ja rikkaat iloisesti jakavat mannaa yhteiskuntarauhan nimissä."

Miten "demokratiakiihkoilijat" ja "kansanvaltaistolaiset" äänestävät oikein?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Olen usein kysellyt kapitalismin kannattajilta analyysia ja nyt sellainen sitten tuli. Kiitos tästä.

Toimituksen poiminnat